Oletko sinä Siteman uusi

Meidän tiimissä pääset kehittämään vanhaa ja luomaan uutta sähkö- ja tietoliikenneverkkojen sekä tuulipuistojen monipuolisissa tehtävissä koko Suomen alueella.

Me olemme

Sitema Oy on vuonna 2018 perustettu energiainfran asiantuntijayritys. Tarjoamme suunnittelu-, rakennuttamis-, valvonta- ja asiantuntijapalveluita verkkoyhtiöille, sähköntuottajille, teollisuuslaitoksille sekä operaattoreille.

Suunnittelupalveluidemme vahvan kasvun myötä etsimme joukkoomme 110-400 kV suurjännitteverkkojen pääsuunnittelijaa/ suunnittelijaa.

TEHTÄVÄT

Vastaat osaltasi 110-400 kV suurjänniteverkkojen suunnittelupalveluista. Tiimin jäsenenä osallistut myös palveluiden kehittämiseen ja asiakashankintaan. Tehtävien sisältö muotoillaan sinulle sopivaksi, me autamme sinua kasvamaan ja kehittymään kanssamme. Tule siis luomaan unelmiesi työpaikkaa kanssamme.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä ja kilpailukykyisen palkkauksen, sekä kattavat työsuhde-edut. Yrityksessä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

Työhönottopaikkasi on sovittavissa joustavasti, meillä voit tehdä etätöitä kotoa tai laiturin nokasta. Kannustamme liikkumaan ja lataamaan akkuja myös työaikana. Molemminpuolinen luottamus ja joustavuus ovat tärkeimpiä arvojamme.

Yrityksemme suosittelijana toimivat kaikki tiimimme jäsenet, joiden yhteystiedot löydät nettisivuiltamme osoitteesta www.sitema.fi/yhteystiedot.

Toivomme hakijoilta:

– teknistä koulutusta (esim. teknikko/ Ins./ DI)

– kokemusta suurjänniteverkkojen esi- ja/tai yleissuunnittelusta

– ohjelmisto-osaamista, (esim. Basepower, PLS-CADD, CAD, tai vastaavat ohjelmat)

– suomen ja englannin kielen taitoa

HAKEMUKSET JA LISÄTIEDOT

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin ota rohkeasti yhteyttä. Lähetä CV:si ja avoin hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen mikko.ahonen@sitema.fi

Toimialajohtaja: Mikko Ahonen / 040 825 6139

Suunnittelupäällikkö: Juha Saurio / 044 750 5333

Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@sitema.fi