Rekry

YRITYS

Rekry

Sitema Oy on vuonna 2018 perustettu energiainfra-alan suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Olemme energiainfran yhdistävä tekijä, joka auttaa hankkeen kaikkia osapuolia saavuttamaan yhteisesti asetetut tavoitteet turvallisesti ja tehokkaasti. Työtämme ohjaavia arvoja ovat vastuullisuus, luotettavuus ja avoimuus.

Tutkimme ja kokeilemme jatkuvasti uusia toimintamalleja ja työkaluja, joiden avulla voimme kehittää asiakkaidemme toimintaa ja toimialoja.

Autamme asiakkaitamme hankkeen koosta ja sijainnista riippumatta. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaalle sopivaksi kokonaisuudeksi, mutta apuamme saa myös yksittäisiin asiantuntijatehtäviin.

Tiimimme monipuolinen kokemus rakennuttajan, päätoteuttajan sekä materiaalitoimittajan rooleista antaa meille erinomaiset mahdollisuudet auttaa asiakasta toteuttamaan hankkeet kustannustehokkaasti, turvallisuutta ja laatua unohtamatta. Toimistomme sijaitsevat Oulussa, Seinäjoella, Tampereella ja Raumalla. Toimintamme kasvaessa haemme seuraavia vahvistuksia tiimimme:

  • All Post
  • Rekry

20.4.2023/

Uusiutuva energiatuotanto. Uudet energiamuodot. Alueverkkojen sekä kantaverkon kapasiteetin parantaminen. Haluatko sinä olla mukana kehittämässä Suomen sähköverkkojen rakennetta, uusiutuvien energiamuotojen ympäristöprosessin…

6.11.2022/

Tehtävänä sähköasema- ja teollisuuden sähkönverkon relekonfiguroinnit ja muut sähköverkon asiantuntijatyöt 20kV-400kV jännitealueilla kuten koestus- ja käyttöönottotehtäviä.Työssä tarvitaan matkustusvalmiutta ja tuntemusta…

Etkö löytänyt sopivaa tehtävää? Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen osoitteeseen info@sitema.fi

Sitemalla työskentely ja kasvun polku

Tiimimme henkeen kuuluvat ennakkoluulottomuus, kehitysmyönteinen asenne, toisten tukeminen ja jatkuva halu oppia uusia asioita.

Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka, työsuhde-etuina ovat mm. lounas- ja virike-edut, laajennetut vakuutus- ja työterveyspalvelut, sekä alan parhaat ohjelmistot ja työvälineet.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on tilaa kasvaa ja kehittyä yrityksen mukana. Luomme yhdessä sinulle kasvupolun, jonka avulla työnkuvaasi voidaan muotoilla kiinnostuksesi mukaan tulevaisuudessa. Saat myös mahdollisuuden osallistua kattavasti eri toimialojemme tehtäviin suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan parissa.