Rekry

Rekrytointi

Meidän tiimissä pääset kehittämään vanhaa ja luomaan uutta sähkö- ja tietoliikenneverkkojen sekä tuulipuistojen monipuolisissa tehtävissä koko Suomen alueella.

ME OLEMME

Sitema Oy on vuonna 2018 perustettu energiainfran asiantuntijayritys. Tarjoamme suunnittelu-, rakennuttamis-, valvonta- ja asiantuntijapalveluita verkkoyhtiöille, sähköntuottajille, teollisuuslaitoksille sekä operaattoreille koko Suomen alueella.

AVOIMET TEHTÄVÄT

Alla näet avoimet tehtävät, joihin etsimme sopivia henkilöitä. Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen osoitteeseen info@sitema.fi

Tarjoamme vakituisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä ja kilpailukykyisen palkkauksen, sekä kattavat työsuhde-edut. Yrityksessä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi mukavassa, joustavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä.

 • Työmaavalvoja, sähköverkot 110-400 kV

  Tehtävänäsi on vastata Keski-Suomen ja Pohjanmaan alueilla sijaitsevien voimajohtohankkeiden paikallisvalvonnasta tilaajan edustajana. Myös turvallisuus-, laatu- ja ympäristöasioiden valvonta kuuluu tärkeänä osana päivittäiseen työnkuvaasi. Tulet myös toimimaan yhdyshenkilönä eri sidosryhmien, kuten tilaajan, urakoitsijoiden sekä maanomistajien välillä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta työskentelystä 110-400 kV suurjänniteverkkohankkeiden parista.

  Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on tekninen koulutus ja/ tai työkokemusta vastaavista hankkeista. Työ vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta. Sähköteknisten asioiden ymmärtäminen on eduksi, mutta ei pakollista.

  Kerromme mielellämme lisää avoimesta tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä!

  Työpaikan sijainti: Sopimuksen mukaan, etätyömahdollisuus
  Työsuhde: Toistaiseksi voimassa oleva
  Aloitus: Heti tai sopimuksen mukaan

  Lisätiedot ja hakemukset:
  Precilia Tekasala, rekrykonsultti Biisoni Oy
  precilia.tekasala@biisoni.fi
  045 695 5647

 • Site Hunter, tietoliikenne, 3 paikkaa

  Site Hunter etsii masto- tai kiinteistötukiasemalle optimaalisen sijainnin. Tehtäviin kuuluvat mm. erilaisten selvitysten, suunnitelmien ja piirustusten laadinta, neuvottelut maanomistajien ja viranomaisten kanssa, sekä maankäyttösopimusten ja lupahakemusten valmistelu.

  Tehtävään ei ole koulutusvaatimusta, me perehdytämme sinut työhön. Rakennusalan, mittaus-, sähkö-, tietoliikenne- tai yhdyskuntatekniikan koulutustausta antaa hyvät valmiudet työhön.

  Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti sosiaalisia taitoja ja matkustusvalmiutta. Arvostamme myös maankäyttö- ja rakennuslain tuntemusta sekä CAD-suunnittelun taitoja.

  Kerromme mielellämme lisää avoimesta tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä!

  Työpaikan sijainti: Sopimuksen mukaan, etätyömahdollisuus
  Työsuhde: Toistaiseksi voimassa oleva
  Aloitus: Heti tai sopimuksen mukaan

  Lisätiedot ja hakemukset:
  Juuso Männikkö, toimialajohtaja
  juuso.mannikko@sitema.fi
  044 536 7475