Oletko sinä Siteman uusi

Meidän tiimissä pääset kehittämään vanhaa ja luomaan uutta sähkö- ja tietoliikenneverkkojen sekä tuulipuistojen monipuolisissa tehtävissä koko Suomen alueella.

Me olemme

Juuso ja Mikko perustivat Siteman syksyllä 2018. Keväällä 2019 palkattiin ensimmäinen työntekijä. Tällä hetkellä henkilöstöön kuuluu kahdeksan omaa työntekijää sekä laaja yhteistyökumppaniverkosto. Toimipaikkamme sijaitsevat Oulussa, Kajaanissa, Viitasaarella, Raumalla ja tulevaisuudessa ehkä juuri Sinun paikkakunnallasi.

Sitema on yritys, jonka arvo on sen henkilöstössä. Meidän tiimi koostuu eri alojen ammattilaisista, joilla on tahto kehittää ja parantaa omaa sekä asiakkaan toimintaa kerta toisensa jälkeen.

Me suunnittelemme ja toimimme rakennuttajien asiantuntijana 0,4-400 kV sähköverkkojen, tietoliikenneverkkojen sekä tuulipuistojen rakentamisen eri vaiheissa.

Yrityksen verrattain lyhyestä historiasta huolimatta olemme vakaalla kasvupolulla ja etsimme kenties juuri sinua mukaan tekemään Sitemasta energiainfran halutuinta yhteistyökumppania.

Sinä olet

Todennäköisesti kiinnostunut yrityksestä ja tehtävistä, koska olet päässyt jo tänne asti. Pitkät vaatimuslistat ovat erilaisille yrityksille, joten emme niitä esitä. 

Toivomuksena on, että sinulla on jo koulutusta ja kokemusta meidän toimialoista (sähkö, tele tai tuulivoima) ja/tai siitä tehtävästä (projektipäällikkö, projekti-inssi tai valvoja) johon olet päättänyt hakea.

Matkustusvalmius on plussaa, koska asiakkaat harvemmin rakennuttavat kohteita ihmisten takapihoille. English skills are appreciated, but not necessary.

Meiltä saat

Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja erilaisen työympäristön johon olet tottunut. Meillä on hyvä porukka ja hetkittäin hyvää huumoria. Saat vapautta toteuttaa visioitasi ja aikatauluttaa omaa työtäsi, me uskomme siihen että kannat vastuusi. Yksin et kuitenkaan jää, koska sinulla on jatkuva tiimiin tuki ja osaaminen käytössä. Kannustamme myös oppimaan uutta asiakkailta, työkavereilta sekä koulutusten avulla.

Läppäri, puhelin ja suojavarusteet tulee luonnollisesti firman puolesta. Onnistumisista palkitaan, tapahtui se sitten myynnin kautta tai asiakkaan odotusten ylittämisestä. Palkkaa maksetaan sen mukaan mitä yhdessä sovitaan, esitä siis oma näkemyksesi rohkeasti. 

ota yhteyttä

Nyt kun viimeistään tulit siihen päätökseen, että haluat meidän porukkaan niin ota yhteyttä. Paikat täytetään sitä mukaan kun sopivat henkilöt löytyvät. Lähestyä voit puhelimitse, sähköpostilla tai naamatusten jos satutaan samalle tontille. Jokaiselle hakijalle vastataan tavalla tai toisella, ennemmin tai myöhemmin.

Voimajohdot ja sähköasemat: Mikko Ahonen / 040 825 6139

Jakelu- ja tietoliikenneverkot: Juuso Männikkö / 044 536 7475

Tuulivoima: Matti Lasanen / 040 169 5525

Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi@sitema.fi