Ajankohtaista

Fingrid valitsi Siteman valvomaan Oulujoen sähköasemaprojekteja

15.2.2019 // Kantaverkkoyhtiö Fingrid Oyj on tarjouskilpailun jälkeen valinnut Sitema Oy:n Oulujokivarren Pyhänselän 400/220/110/20 kV, Utasen 110 kV ja Nuojuankankaan 110 kV sähköasemaprojektien valvontatöihin sekä muihin erikseen sovittaviin tehtäviin. Oulujokivarren projektit käynnistyvät keväällä 2019 ja jatkuvat aina vuoteen 2023 asti.

Fingridin lehdistötiedotteessa on kerrottu Oulujoen projektien taustat ja laajuus. https://www.fingrid.fi/sivut/ajankohtaista/tiedotteet/2018/kantaverkko-uudistuu---investointeja-oulujoelle-ja-imatralle/

”Valvonnan on oltava laadukasta, sillä Oulujoen projektikokonaisuus on vaativa ja taloudellisesti suuri satsaus. Ulkopuolinen asiantuntija-apu auttaa meitä varmistamaan korkean laadun ja turvallisen työskentelyn projekteissa. Siteman valvojat täyttävät erinomaisesti vaaditut kriteerit”, kertoo vanhempi projektipäällikkö Risto Ryynänen.

Nyt solmittu yhteistyö on Siteman toimitusjohtajan Mikko Ahosen mukaan merkittävä etappi yrityksen kasvutarinassa.

”Kiitämme Fingridiä luottamuksesta ja aiomme olla luottamuksen arvoisia. Siteman vuosi on lähtenyt suotuisissa tuulissa liikkeelle, ja paljon uutta on vielä tulossa.”

Sitema ja GridJet yhteistyöhön

13.11.2018 // Sitema Oy ja GridJet Oy ovat solmineet sopimuksen sähköverkkojen helikopteritarkastuksista. Palvelut sisältävät kunnossapitotarkastukset, lämpökuvaukset, laserkeilaukset, ortokuvaukset sekä vika- ja huurrepartionnin.

Sitema yhteistyöhön Iin Energian kanssa

15.10.2018 // Sitema Oy ja Iin Energia Oy ovat solmineet sopimuksen jakeluverkon laatutarkastuksista Iin kunnan alueella.

#Rekry

18.9.2018 // Haemme Pohjois-Suomen alueelle työmaavalvojaa vastaamaan verkonrakennushankkeiden valvonnasta. Lähetä hakemuksesi 10.10.2018 mennessä!

Nettisivut julkaistu!

1.9.2018 // Uudet sivut julkaistu. Tutustu palveluihin ja henkilöstöön.

Close Menu