Ajankohtaista

Sitema laajentaa ja rekrytoi

2.8.2019 // Sitema kasvaa syksyn aikana kolmella osaavalla ja innovatiivisella projektipäälliköllä. Samalla laajennamme Oulun toimitiloja ja avaamme uudet toimipaikat Kajaaniin sekä Viitasaarelle.

Juho Simuna on nimitetty 5.8. alkaen Jakelu- ja kuituverkot -liiketoiminnan projektipäälliköksi. Juho on työskennellyt aiemmin jakeluverkkohankkeiden työnjohtajana ja suunnittelijana sekä sähkötukkuliikkeen avainasiakasmyyjänä.

Mikko Sivonen on nimetty 2.9. alkaen Suurjänniteverkot-liiketoiminnan projektipäälliköksi. Mikko siirtyy Sitemaan pääurakoitsijan Project Portfolio Managerin tehtävästä. Mikolla on pitkä kokemus projekti- ja työmaapäällikön tehtävistä voimajohtoalalla.

Jouni Hämäläinen on nimetty 9.9. alkaen Tuulivoimapuistot-liiketoiminnan projektipäälliköksi. Jouni on tuulivoimahankkeiden asiantuntija, joka on työskennellyt Suomessa ja Ruotsissa hankkeiden pääurakoitsijan projektipäällikkönä ja -insinöörinä noin kahdeksan vuotta.

Juho, Mikko ja Jouni tuovat Sitemaan kokemusta, osaamista ja näkemystä. Uudet rekrytoinnit ilahduttavat Siteman toimitusjohtajaa Mikko Ahosta.

"On hienoa nähdä, että Sitema on saavuttanut vakaan markkina-aseman. Meihin luotetaan myös työnantajana. Haluamme jatkossakin tarjota osaajille kiinnostavia työtehtäviä ja taata heille luotettavan työpaikan.”

Sitema on rekrytoinut ensimmäisen tilikauden aikana neljä uutta työntekijää. Siteman hallituksen puheenjohtajan Juuso Männikön mukaan rekrytoinnit ovat onnistuneet jopa yli odotusten.

”Yritys kasvaa vauhdilla, joten laajennamme toimistoamme Elektroniikkatiellä. Lisäksi avaamme alkusyksyn aikana toimitilat myös Kajaaniin ja Viitasaarelle”, Männikkö kertoo.

Kalajoen Kuitu ja Sitema sopimukseen kuituverkon rakennuttamisesta ja valvonnasta

8.7.2019 // Kalajoen Kuitu Oy rakennuttaa toimialueelleen valokaapelipohjaisen seutuverkon vuosien 2019-2020 aikana. Hankkeen aikana runko- ja tilaajaverkkoa rakennetaan arviolta 450 kilometriä, ja tilattuja liittymiä on heinäkuun alussa jo lähes 2500 kappaletta. Hankkeen päätoteuttajana on paikallinen urakoitsija HSK Sähkö Oy.

Sitema toimii hankkeen toteutusvaiheen rakennuttajakonsulttina, turvallisuuskoordinaattorina sekä HSEQ-valvojana. Sopimus on voimassa vuoden 2020 loppuun asti.

“Siteman kokemus ja osaaminen sekä kuituverkon rakentamisesta että erilaisten hankkeiden rakennuttamisesta olivat ratkaisevassa asemassa, kun teimme päätöstä rakennuttajakonsultoinnin hankinnasta”, sanoo Kalajoen Kuidun toimitusjohtaja Jukka Talvi.

“Tämä toimeksianto on meille suuri luottamuksen osoitus rakennuttajan suunnalta, ja sen laajuus antaa meille parhaat edellytykset tukea asiakkaan onnistumista hankkeen aikana. Hankekokonaisuus vahvistaa myös nopeasti kasvavaa jakelu- ja kuituverkkojen liiketoimintaa tulevina vuosina”, kertoo Siteman hallituksen puheenjohtaja Juuso Männikkö.

Lisätietoja:

Juuso Männikkö / juuso.mannikko@sitema.fi / 044 536 7475

Nimitysuutinen: Matti Lasanen Siteman toimialajohtajaksi

29.3.2019 // Ins. (AMK) Matti Lasanen on nimetty Siteman toimialajohtajaksi 15.4.2019 alkaen. Lasanen vastaa yhtiön tuulivoima -liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja operatiivisesta johtamisesta.

Lasanen siirtyy Sitemaan Empower Pn Oy:stä, missä hän on työskennellyt mm. tuulivoimahankkeiden projektipäällikkönä Suomen ja Ruotsin alueilla.

“Toivotamme Matin lämpimästi tervetulleeksi kasvavaan yhtiöömme. On hienoa saada ammattitaitoista ja osaavaa väkeä toteuttamaan kasvustrategiaamme. Matilla on arvokasta kokemusta tuulivoimapuistojen BoP-hankkeiden (Balance of Plant) vastuutehtävistä, mikä antaa hyvän pohjan johtaa yhtiömme tuulivoimahankkeita”, sanoo Siteman hallituksen puheenjohtaja Juuso Männikkö.

“Odotan innolla uusia haasteita ja pääsyä mukaan kasvavaan asiantuntijaorganisaation. Uusiutuvan energian lisääntyminen kovaa vauhtia tuo paljon uusia investointeja ja työpaikkoja Suomeen. On hienoa olla mukana auttamassa alan rakennuttajia toteuttamaan hankkeita aikataulullisesti, laadukkasti, kustannustehokkaasti sekä työturvallisesti”, toteaa Lasanen.

Lisätietoja:

Juuso Männikkö
juuso.mannikko@sitema.fi
044 536 7475

Matti Lasanen
matti.lasanen@sitema.fi
040 169 5525

Fingrid valitsi Siteman valvomaan Oulujoen sähköasemaprojekteja

15.2.2019 // Kantaverkkoyhtiö Fingrid Oyj on tarjouskilpailun jälkeen valinnut Sitema Oy:n Oulujokivarren Pyhänselän 400/220/110/20 kV, Utasen 110 kV ja Nuojuankankaan 110 kV sähköasemaprojektien valvontatöihin sekä muihin erikseen sovittaviin tehtäviin. Oulujokivarren projektit käynnistyvät keväällä 2019 ja jatkuvat aina vuoteen 2023 asti.

Fingridin lehdistötiedotteessa on kerrottu Oulujoen projektien taustat ja laajuus. https://www.fingrid.fi/sivut/ajankohtaista/tiedotteet/2018/kantaverkko-uudistuu---investointeja-oulujoelle-ja-imatralle/

”Valvonnan on oltava laadukasta, sillä Oulujoen projektikokonaisuus on vaativa ja taloudellisesti suuri satsaus. Ulkopuolinen asiantuntija-apu auttaa meitä varmistamaan korkean laadun ja turvallisen työskentelyn projekteissa. Siteman valvojat täyttävät erinomaisesti vaaditut kriteerit”, kertoo vanhempi projektipäällikkö Risto Ryynänen.

Nyt solmittu yhteistyö on Siteman toimitusjohtajan Mikko Ahosen mukaan merkittävä etappi yrityksen kasvutarinassa.

”Kiitämme Fingridiä luottamuksesta ja aiomme olla luottamuksen arvoisia. Siteman vuosi on lähtenyt suotuisissa tuulissa liikkeelle, ja paljon uutta on vielä tulossa.”

Sitema ja GridJet yhteistyöhön

13.11.2018 // Sitema Oy ja GridJet Oy ovat solmineet sopimuksen sähköverkkojen helikopteritarkastuksista. Palvelut sisältävät kunnossapitotarkastukset, lämpökuvaukset, laserkeilaukset, ortokuvaukset sekä vika- ja huurrepartionnin.

Sitema yhteistyöhön Iin Energian kanssa

15.10.2018 // Sitema Oy ja Iin Energia Oy ovat solmineet sopimuksen jakeluverkon laatutarkastuksista Iin kunnan alueella.

#Rekry

18.9.2018 // Haemme Pohjois-Suomen alueelle työmaavalvojaa vastaamaan verkonrakennushankkeiden valvonnasta. Lähetä hakemuksesi 10.10.2018 mennessä!

Nettisivut julkaistu!

1.9.2018 // Uudet sivut julkaistu. Tutustu palveluihin ja henkilöstöön.

Close Menu

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.