Ajankohtaista

Nimitysuutinen: Matti Lasanen Siteman toimialajohtajaksi

29.3.2019 // Ins. (AMK) Matti Lasanen on nimetty Siteman toimialajohtajaksi 15.4.2019 alkaen. Lasanen vastaa yhtiön tuulivoima -liiketoiminnan kehittämisestä, myynnistä ja operatiivisesta johtamisesta.

Lasanen siirtyy Sitemaan Empower Pn Oy:stä, missä hän on työskennellyt mm. tuulivoimahankkeiden projektipäällikkönä Suomen ja Ruotsin alueilla.

“Toivotamme Matin lämpimästi tervetulleeksi kasvavaan yhtiöömme. On hienoa saada ammattitaitoista ja osaavaa väkeä toteuttamaan kasvustrategiaamme. Matilla on arvokasta kokemusta tuulivoimapuistojen BoP-hankkeiden (Balance of Plant) vastuutehtävistä, mikä antaa hyvän pohjan johtaa yhtiömme tuulivoimahankkeita”, sanoo Siteman hallituksen puheenjohtaja Juuso Männikkö.

“Odotan innolla uusia haasteita ja pääsyä mukaan kasvavaan asiantuntijaorganisaation. Uusiutuvan energian lisääntyminen kovaa vauhtia tuo paljon uusia investointeja ja työpaikkoja Suomeen. On hienoa olla mukana auttamassa alan rakennuttajia toteuttamaan hankkeita aikataulullisesti, laadukkasti, kustannustehokkaasti sekä työturvallisesti”, toteaa Lasanen.

Lisätietoja:

Juuso Männikkö
juuso.mannikko@sitema.fi
044 536 7475

Matti Lasanen
matti.lasanen@sitema.fi
040 169 5525

Fingrid valitsi Siteman valvomaan Oulujoen sähköasemaprojekteja

15.2.2019 // Kantaverkkoyhtiö Fingrid Oyj on tarjouskilpailun jälkeen valinnut Sitema Oy:n Oulujokivarren Pyhänselän 400/220/110/20 kV, Utasen 110 kV ja Nuojuankankaan 110 kV sähköasemaprojektien valvontatöihin sekä muihin erikseen sovittaviin tehtäviin. Oulujokivarren projektit käynnistyvät keväällä 2019 ja jatkuvat aina vuoteen 2023 asti.

Fingridin lehdistötiedotteessa on kerrottu Oulujoen projektien taustat ja laajuus. https://www.fingrid.fi/sivut/ajankohtaista/tiedotteet/2018/kantaverkko-uudistuu---investointeja-oulujoelle-ja-imatralle/

”Valvonnan on oltava laadukasta, sillä Oulujoen projektikokonaisuus on vaativa ja taloudellisesti suuri satsaus. Ulkopuolinen asiantuntija-apu auttaa meitä varmistamaan korkean laadun ja turvallisen työskentelyn projekteissa. Siteman valvojat täyttävät erinomaisesti vaaditut kriteerit”, kertoo vanhempi projektipäällikkö Risto Ryynänen.

Nyt solmittu yhteistyö on Siteman toimitusjohtajan Mikko Ahosen mukaan merkittävä etappi yrityksen kasvutarinassa.

”Kiitämme Fingridiä luottamuksesta ja aiomme olla luottamuksen arvoisia. Siteman vuosi on lähtenyt suotuisissa tuulissa liikkeelle, ja paljon uutta on vielä tulossa.”

Sitema ja GridJet yhteistyöhön

13.11.2018 // Sitema Oy ja GridJet Oy ovat solmineet sopimuksen sähköverkkojen helikopteritarkastuksista. Palvelut sisältävät kunnossapitotarkastukset, lämpökuvaukset, laserkeilaukset, ortokuvaukset sekä vika- ja huurrepartionnin.

Sitema yhteistyöhön Iin Energian kanssa

15.10.2018 // Sitema Oy ja Iin Energia Oy ovat solmineet sopimuksen jakeluverkon laatutarkastuksista Iin kunnan alueella.

#Rekry

18.9.2018 // Haemme Pohjois-Suomen alueelle työmaavalvojaa vastaamaan verkonrakennushankkeiden valvonnasta. Lähetä hakemuksesi 10.10.2018 mennessä!

Nettisivut julkaistu!

1.9.2018 // Uudet sivut julkaistu. Tutustu palveluihin ja henkilöstöön.

Close Menu

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.