Sitema

Ympäristöasiantuntija

Uusiutuva energiatuotanto. Uudet energiamuodot. Alueverkkojen sekä kantaverkon kapasiteetin parantaminen.

Haluatko sinä olla mukana kehittämässä Suomen sähköverkkojen rakennetta, uusiutuvien energiamuotojen ympäristöprosessin läpivientiä ja uusia energiamuotoja tai haluatko toimia luontovaikutusten asiantuntijana energiainfrahankkeiden suunnittelussa.

Näetkö itsesi ympäristöprosessin asiantuntijana, sidosryhmien yhdistäjänä, vetämässä viranomaiskokouksia tai johtamassa YVA / ympäristöselvityksiä.

Haemme vireään ja kasvavaan tiimiimme asiantuntijaa, jolla on halu haastaa itsensä ja kehittyä moniosaajaksi. Työtä voit tehdä kätevästi kotikonttorilta käsin tai halutessasi sijoittua myös yhtiön toimipisteisiin. Tarjoamme henkilöstöllemme muun muassa lounas, virike, polkupyörä ja puhelinedun. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys ovat toiminnan kivijalkoja. Vastuu ja vapaus ovat yhtiön keskeisiä arvoja ja ovat läsnä arjessa ja oman työn suunnittelussa.

Koulutus:
Maanmittaus / Rakennus / Ympäristö ja maankäyttö / Biologi / Ekologi

Tehtävänkuva:
Tehtävänkuva määräytyy osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Työsuhde toistaiseksi voimassaoleva. Aikaisempi kokemus voimajohdon, aurinko- ja tuulipuistojen YVA / ympäristöselvityksistä katsotaan eduksi tai aikaisempi kokemus luontoselvityksistä tai luontovaikutusten arvioinneista.

 

Lisätietoja ja Academic Work:n yhteystiedot alta linkistä:

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/ymparistoasiantuntija-sitema-oy-koko-suomi/VAPX1N?i=0

Ympäristöasiantuntija, Sitema Oy, Koko Suomi | Academic Work

Avainsanat: Esisuunnittelu, Yleissuunnittelu, Lupa prosessit, Projektijohtaminen, Ympäristöasiantuntija.