Kategoriat
rekry

Sijoitussuunnittelija, sähköverkot 110-400 kV

Haluatko olla mukana kehittämässä Suomen kriittisten sähköverkkojen rakennetta? Näetkö itsesi voimajohdon luvitusprosessin vetäjänä, sidosryhmien yhdistäjänä tai kenties 3D-ympäristössä sijoittamassa pylväitä ja luomassa digitaalisia kaksosia tilaajille?

Tässä tehtävässä osallistut maankäytön ja ympäristön yhdistämiseen ja saat laajan näkemyksen uusiutuvan energian, alueverkkojen sekä kantaverkon kapasiteetin kehittämiseen.

Tehtävään ei ole suoraa koulutusvaatimusta, eikä aiempi kokemus voimajohtojen suunnittelusta ole välttämätöntä. Me koulutamme sinut tehtäviin.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa ja työkokemusta esim. maanmittauksen, rakennus- tai sähkötekniikan, mekaniikan tai vaikkapa ympäristön ja maankäytön parista.

Sinulla tulee olla myös hyvät tietotekniset taidot, koska suunnittelua tehdään erilaisten ohjelmistojen avulla (AutoCAD, ArcGIS, 3D-Win, QGIS, Microstation jne.)

Lopullinen tehtävänkuva muotoillaan yhdessä. Osallistut kiinnostuksesi ja taitojesi mukaan esi-, yleis- ja sijoitussuunnitteluun, lupaprosesseihin. Tarjoamme myös mahdollisuuden projektinjohtotehtäviin tietojen ja taitojen karttuessa. Asuinpaikallasi ei ole isoa merkitystä, tarjoamme mahdollisuuden tehdä töitä tehokkailla työkaluilla myös kotitoimistolta. Lähikoulutusjaksot järjestetään pääsääntöisesti Rauman toimipisteellä suunnittelupäällikkömme johdolla.

Kerromme mielellämme lisää avoimesta tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä!

Työpaikan sijainti: Sopimuksen mukaan, etätyömahdollisuus
Työsuhde: Toistaiseksi voimassa oleva
Aloitus: Heti tai sopimuksen mukaan

Lisätiedot ja hakemukset:
Juha Saurio, suunnittelupäällikkö
juha.saurio@sitema.fi
044 750 5333

Mikko Ahonen, toimialajohtaja
mikko.ahonen@sitema.fi
040 825 6139