Hakuohjeet koulutukseen

Yleistä:

Sitema Oy järjestää voimajohtoasentajan tehtävään valmistavan työvoimakoulutuksen Oulussa yhteistyössä työ- ja elinkeinotoimiston sekä alan yritysten kanssa. Yhteistyöyrityksiä ovat Destia Oy, Eltel Networks Oy ja Empower PN Oy. Kantaverkkoyhtiö Fingrid Oyj toimii koulutuksen suojelijana.

Koulutukseen valitaan 16 vaatimukset täyttänyttä henkilöä. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet henkilöt työllistyvät suoraan yritysten palvelukseen. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti työttömille sekä työttömyysuhan alaisille henkilöille.

Koulutuksen kesto on 60 päivää (11.3.-6.6.2019), sisältäen 10 päivää teoriaopintoja, 10 päivää turvallisuuskorttikoulutuksia ja 40 päivää työssäoppimista yhteistyöyritysten työmailla.

Voimajohtoasentajan tehtävät ovat monipuolisia ja haastavia. Työn luonteesta johtuen hakijan on pystyttävä työskentelemään korkeissa paikoissa. Työmaat sijaitsevat ympäri Suomea ja töitä tehdään kaikkina vuodenaikoina.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hakijalta myös hyvää fyysistä kuntoa. Aiempi tekninen koulutus tai kokemus rakennusalan töistä on eduksi. Koulutukseen valinnan edellytyksenä on hyväksytty terveystarkastus ja lausunto työhön soveltuvuudesta.

Pääsyvaatimukset:

  • 18 v ikä
  • B-ajokortti
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Kyky ja halu työskennellä korkeissa paikoissa ja ulkotöissä
  • Matkustusvalmius
  • Hyväksytty terveystarkastus valinnan jälkeen (maksuton, kouluttaja järjestää)
  • Työnhakusi on voimassa TE-toimistossa

Infotilaisuus järjestetään maanantaina 28.1.2019 klo 14-16 Technopolis Oy:n tiloissa osoitteessa Elektroniikkatie 3, 90590 Oulu.

Lisätietoa koulutuksesta: Juuso Männikkö, 044-5367475, juuso.mannikko@sitema.fi.

Koulutukseen haku on kaksivaiheinen. Hakemukset tulee jättää 3.2.2019 mennessä.

  1. Hae koulutukseen TE-toimiston Oma asiointi -verkkopalvelussa täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai jätä paperihakemus TE-toimistoon. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman kirjautumista, Sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Paperihakemuksen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601. Täytäthän hakemuksen huolellisesti, erityisesti kohdan “Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella.
  2. Lähetä CV:si osoitteeseen info@sitema.fi
 
Voit seurata hakemuksesi käsittelyä Oma asiointi -verkkopalvelusta kohdasta Työvoimakoulutus > Hakemusteni tilanne. Haastatteluun kutsutaan puhelimitse tai sähköpostitse. Koulutuksen valintatiedot lähetetään hakijoille postitse.
 
Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.
 
Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.